sluiten
sluiten

Winkelmandje

Geen producten

Gratis bezorging vanaf 150,-
Bedenktijd 14 dagen
Klantbeoordeling 9,5/10
Levertijden 1 - 3 werkdagen

Over ons

Bij toolsidee vindt u een omvangrijk assortiment. Ons assortiment bestaat op dit moment uit meer dan 8000 artikelen, veel van deze producten kunnen vandaag nog aan u verstuurd worden. Toolsidee is al meer dan 10 jaar een begrip in de professioneel gereedschap wereld.

Als online onderneming kunnen wij ons voor de volle 100% inzetten om het online winkelen voor u gemakkelijk te maken. Alle producten die u op onze website staan worden bij u thuis bezorgd. Onze productbeschrijvingen aangevuld met waardering(en) en foto’s van onze klanten helpen u om het juiste artikel uit te zoeken.

In onze vestiging werken medewerkers van verschillende nationaliteiten samen om Toolsidee iedere dag te doen groeien. Wij zijn er trots op dat wij u van de beste service kunnen voorzien.

Ervaring waarop u kunt vertrouwen!

Al meer dan 10 jaar is Toolsidee online beschikbaar voor zijn klanten. Om in 28 verschillende landen te kunnen leveren werken we door heel Europa met talrijke verzendbedrijven samen. Van Zweden tot Italië en van Spanje tot in Slowakije willen we onze klanten alleen het beste bieden.

Bereiken kunt u ons via de mail [email protected]

of telefonisch tijdens kantooruren 10:00-16:00 uur +31(0)182787368.

Gratis bezorging vanaf 150,-
Bedenktijd 14 dagen
Klantbeoordeling 9,5/10
Levertijden 1 - 3 werkdagen